top of page

KAINUUN TILAUSLIIKENTEEN LAATULUPAUS

Liikennepalvelulain mukainen tiedonanto

Tarjottavat liikennepalvelut

Kainuun Tilausliikenne Ky tarjoaa luvanvaraista reittiliikennettä sekä tilausmatkoja kotimaahan ja ulkomaille. Oma Matkapalvelumme tarjoaa matkoja ja matkapaketteja eri puolille suomea sekä viroa.Yhtiömme löytyy Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämästä matkapalveluyhdistelmien tarjoajien vakuusrekisteristä rek.no 249/16/Mj.
Reittiliikennettä hoidamme Kainuussa Paltamon, Puolangan sekä Kajaanin alueilla. 

Tilausliikennepalveluja tarjoamme sekä kotimaahan että ulkomaille. Pääasiallinen toimialueemme on pohjois-suomi. 

Palveluista ja niiden muutoksista  sekä reittiliikenteen reiteistä, aikatauluista ja mahdollisista muutoksista tiedotamme osoitteessa www.kainuuntilausliikenne.fi/reittiliikenne. 

Matkaliput ja hinnat reittiliikenteessä

Hyväksymme maksuvälineenä käteisen sekä matkahuollon lipputuotteet.

Hinnat ja maksaminen tilausliikenteessä

Hinnat määräytyvät tapauskohtaisesti. Maksu yleensä laskutuksella mutta myös joissakin tapauksissa käteisellä linja-autossa. Pankki-ja luottokortit eivät kelpaa.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien käytössä olevat palvelut

Kuljettajamme avustavat liikuntarajoitteisia matkustajia mahdollisuuksien mukaan autoon nousemisessa/poistumisessa. Linja-autoissamme on ns.niiaustoiminto etuoven kohdalla joka helpottaa matkustajan nousua ja poistumista autosta. Kainuun Tilausliikenteellä on invavarusteltu pikkubussi (1kpl).Näkörajoitteisten opaskoirat kulkevat busseissamme veloituksetta. 

Asiakastyytyväisyys- ja palautteet

Käsittelemme reitti- ja tilausajoliikenteessä kaikki meille tulleet asiakaspalautteet mahdollisimman nopeasti ja olemme asiakkaaseen yhteydessä. Mahdolliset hinnanalennukset tai vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Mahdollisista asiakaspalvelun epäkohdista toivomme saavamme palautteen mahdollisimman nopeasti, sillä se auttaa asian selvitystä.

bottom of page